Stadswandeling Hoogezand – dinsdag 22 juni 2021

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
di-22-06-2021 - 17:00 - 21:00

Locatie
Huis van Cultuur en Bestuur

Categorie Geen Categorieën


Beste bouwvrouw,

We kunnen elkaar weer ontmoeten. We nodigen jullie uit voor een stadswandeling in Hoogezand op  dinsdag 22 juni. We starten om 17.30 uur en je bent vanaf 17.00 uur welkom.

Het centrum van Hoogezand en de wijk Gorecht-West, die tegen het centrum aanligt, ondergaan een stevige transformatie. De gemeente Midden-Groningen heeft een nieuw gemeentehuis laten bouwen: een huis van cultuur en bestuur, ontworpen door De Zwarte Hond. Aan de Kerkstraat wordt stevig gebouwd aan het Stadshart. De gemeente, Lefier, Groninger Huis, Reensche Compagnie en Geveke zijn de ontwikkelende partijen. In Gorecht-West voert Lefier een grote herstructureringsopgave uit.

Locatie:

Het plein voor het Huis van cultuur en bestuur, Gorecht-Oost 157 in Hoogezand. Dit is aan de zuidkant van het winkelcentrum De Hooge Meren. Rond het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. Hoogezand is ook bereikbaar met trein en bus. Kijk op de website van ov9292 voor de mogelijkheden en de actuele vertrektijden.

Reminder:

Rond 16 juni ontvangen jullie de uitnodiging nogmaals. In deze uitnodiging nemen we ook informatie op over de mogelijkheden om na afloop van de wandeling een hapje te eten. Dit vraagt vanwege de geldende coronamaatregelen nog enig uitzoekwerk.

Aanmelden:

Je kunt je vanaf nu tot 20 juni 20.00 uur aanmelden.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je terecht bij Nelleke Mulder (06 40 77 15 55; nellekemulder2811@gmail.com).

Reserveren:

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.


Al aangemelde deelnemers:

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.